Met ruim 15 jaar ervaring in de interieurbouwwereld staan wij garant voor verrassende oplossingen binnen uw woon/werkomgeving. Het meedenken met de klant is het meest essentiële deel voor een perfect meubel. Samen met u gaan we na wat u verlangt van een kast, dressoir of keuken. Een exotisch fineersoort, een robuust natuurstenen werkblad of misschien wel een hoogglans afwerking van uw meubel?

Bij Theuns Interieurbouw komen uw wensen tot leven!


Samenwerkingspartners

 

Het ontwikkelen en realiseren van producten van de hoogste kwaliteit doen wij niet alleen. We werken samen met een selecte groep betrouwbare partners uit de bouwsector waarmee we door de jaren heen een goede relatie hebben opgebouwd. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij de eindproducten van de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen.

 
 

Onze leveranciers

 

Om de hoogste kwaliteit te verzekeren werken wij uitsluitend met bedrijven die kwaliteit van hun producten hoog in acht nemen. U kunt daarbij denken aan keukenapparatuur die perfect aansluiten bij uw droomkeuken, maar ook aan lades, schanieren, rvs en/ of de keuze van materiaal voor uw meubel.

Theuns interieurbouw staat garant voor gedegen kwaliteit. Hieronder vindt u enkele leveranciers van apparatuur en laden systemen waar Theuns Interieurbouw vertrouwd mee is. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste producten voor uw interieur.